Enligt mig

Tänk att jag lever lätt de bästa livet! According to me. 

Ni vet den där känslan, nej inte att jag bor på de perfekta stället, har de dyra prylarna eller snyggaste bilen och absolut inte snabbaste vill jag lova. Den är ta me fan snäppet långsammare än farfars bilar. Jag dödar dock metaforen om jag ska förklara den så de som inte vet vad jag menar får helt enkelt använda Google eller ta en annan livlina.

Jag känner mig som gudinna Dani M rappar om. Jag är på toppen som wallensberg så fint beskriver. Jag blir löjligt glad av kanelbullarna som jag värmde sent i på natten som givet hade ett tillhörde glas mjölk.  De gifter sig så jäkla snabbt och dessutom förbannat bra, till skillnad från när jag sa ”Ja”. Man får helt enkelt vara tacksam att förnuftet trilla ner efter tag och sedan vältra sig i garv över allt dumt man gjort. Men vad vore jag utan alla dumheter, konstigheter och snabba beslut. Inte jag iallafall och jag hade haft långt till toppen. Min topp! 

Jag snackar om den oändliga friheten. Den kommer givetvis tillsammans med att jag driver eget företag såklart. Så stort inflytande på mitt liv och dess tid som möjligt går. Där är jag och mina hundar. Det är genom alla känslor som väller fram den helt klart mest magiska känsla som egentligen gör sig lika fel som när man ska återberätta en händelse som måste upplevas. Alla kan givetvis inte uppleva densamma euforin. Alla vill inte ditt, frihet är sekundärt för en del, men de är min luft. Jag, de och tiden i livet att välja, göra och fullfölja vad som faller en in när man öppnar ögonen på morgonen. 
Jag och sex av min bästa vänner. Foto: Alex Poulsen
Den flygande hunden, Sitka. Foto: Alex Poulsen
Inkallningsträning! Delad glädje är dubbel glädje. Foto: Alex Poulsen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar