Frida Tenghede utbildade sig till frisör 2002-2005 och gick sin utbildning på bland annat Toni & Guy som lärling. Därefter har Frida gått en hel del utbildningar både inom färg och makeup.
Frida har drivit en egen salong under namnet Salong Underground i Lerum strax utanför Göteborg. Hyrt stol samt varit anställd salongschef genom åren på olika salonger i Göteborg. Frida brinner för färg och form och jobbar även med hårförlängningar samt skräddarsydda bröllopspaket.

Utbildningar & Kurser

-Frisör lärling 2002-2005
-So Cap Extensions kurs 2006
-Maria Nila Extensions kurs Tejp hår 2008
-Maria Nila färgkurs 2008
-Make up artist 2009 Sebastian Trucco 
-Exellent Edges Sax & klipp kurser 2011-2012
-JOICO färgkurs 2011
-JOICO färgkurs 2012
-KMS dressing the hair 2012
-Goldwell färgkurs 2014
-Hairtalk extensions 2014

Frida har även genomfört diverse dags och kvälls kurser inom färg och form.

Bakgrund;

Frida är uppvuxen på Orust en bit utanför Göteborg och flyttade med utbildningen som frisör till Göteborg. Hon har bott och jobbat på många olika platser i Sverige och har nu landat strax utanför Strömsund  i Jämtland tack vare hennes brinnande intresse för draghundsporten som hon utför med sina slädhundar.

Affärsidé 

Då många har svårt att få tiden att räcka till och möjligheten att ta sig till frisören kommer istället Frida ut till er. Utan extra kostnad inom Strömsunds närområde på en radie av 1 mil med kärnan som utgångs punkt. Därefter blir det ett tillägg på 18 kr milen utöver behandlingspriset.
 

Hur funkar de?

Efter överenskommelse kommer Frida ut till er. Vid klippning bör håret vara nytvättat. Frida har med sig all utrustning som krävs och vid färg behandlingar diskuteras det på plats genom en konsultation.