Klipp

Maskin klippning; 150 kr

Herr klippning; 350 kr

Dam klippning; 400 kr

Barnklippning; 300 kr

Hairextensions

Frida jobbar med Tejphår då det är en av de bästa metoderna på marknaden. Skonsamt och lättskött löshår som skapar ett långt och tjockt hår utan synlighet av extensions. Hairextensions pris, enligt överenskommelse 

Färg/Sling

1100-1800 kr inkl klipp, beroende på behandling samt tidsåtgång varierar priset.

Alla Sling & färgbehandlingar enligt övernskommelse. 

Make up

Frida anordnar även Make up kvällar. Där du och dina vänner kan samlas över god mat och prata hår och make up en hel kväll. .
För mer info kontakta Frida.

Bryn

Plockning av bryn; 80 kr

Färg av bryn: 100 kr

Färg och plockning: 150 kr

Kebelo Behandling

Har du ett frissigt och lockigt hår och ständigt står och sliter med plattången? Då kan Kebelo behanlingen vara något för dig. Det slätar ut håret, tar bort frissighet och lockar, gör de snabbare att torka och ger en skyddande hinna som gör att färre hår bryts av. Pris efter överenskommelse.

Frida har möjlighet till Bröllops paket och kan komma ut till dig. 
Pris för Extensions,Make up och Bröllop ges efter  konsultation.
 

Frida kommer hem till dig Utan extra kostnad inom Strömsunds närområde på en radie av 3 mil med kärnan som utgångs punkt. Därefter blir det ett tillägg  enligt överenskommelse. 

Är ni ett gäng på en ort som alla vill göra håret, slå er samman så kommer jag ut till er för en dag med Färg & Form i fokus.

Det finns också möjlighet för olika äldreboende att boka in en dag för klippningar. Tveka inte att slå en signal så hittar vi något som passar er verksamhet och brukare.

Betalning sker med Swish eller kontanter på plats

Avbokning sker senast dagen innan besöket i annat fall utgår en avgift på 350 kr.